علي کاظمي،رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان خراسان شمالي در اين نشست با اعلام فعاليت ها و مواضع سازمان گفت: از اولويت ها و استراتژي هاي سازمان خراسان شمالي ساخت سرويس ها خدماتي و بهداشتي در حوزه گردشگري است.
وي اعتبار تخصيص يافته را بالغ بر 4 ميليارد ريال عنوان کرد و افزود: 42 منطقه بصورت کارشناسي مطالعه و شناسايي شده اند که 7 منطقه را شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي بصورت جدي پيگيري مي کند.
کاظمي احداث فروشگاه،نمازخانه،سرويسهاي بهداشتي را از مواردي دانست که قرار است در اين مناطق ايجاد شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي گفت: براي احداث سرويس هاي خدماتي و بهداشتي به وضعيت جغرافيايي و نوع آب و هوا توجه شده است.
وي خاطرنشان کرد: مشکل احداث سرويس هاي بهداشتي بسيار حاد است و با کمبود اين سرويسها در جاده ها مواجه هستيم و بايد استانداردسازي واحدهاي گردشگري را بصورت جدي پيگيري کنيم.
وي ادامه داد جهت جذب بيشتر گردشگر در استان به همه واحدهاي اقامتي،رستوران هاي بين راهي بخشنامه اي ارسال کرده ايم که حداقل يک چشمه سرويس بهداشتي فرهنگي جهت استفاده گردشگران خارجي احداث کنند.
به گفته وي زيرساخت هاي گردشگري در استان به اندازه کافي وجود ندارد و نياز به ايجاد بستر سرمايه گذاري در اين بخش است.
وي ادامه داد: شبکه حمل و نقل درون شهري و برون شهري، فرودگاه،جاده، هتل، کمپينگ و ... موضوعاتي هستند که بايد از طريق سرمايه گذاري و ايجاد بستر مناسب سرمايه گذاري در جهت ايجاد زيرساخت مناسب اقدام شود.
کاظمي در رابطه با هتل هاي استان گفت: هتل هاي موجود در استان 3 ستاره هستند و بزودي کلنگ هتل 4 ستاره در استان زده مي شود.
کاظمي گفت: بررسي و شناسايي آثار باستاني و تهيه نقشه باستان شناسي در حال انجام است.
وي اعتبار تخصيص يافته را براي اين پروژه 2 ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: هم اکنون اقدامات بررسي و شناسايي شروع شده است واميدواريم در سال 88 اين نقشه تکميل شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي افزود:تا کنون بيش از 350 اثر در استان شناسايي شده است که 110 اثر به ثبت ملي رسيده اند و پرونده 5 اثر طبيعي تهيه و تنظيم شده است.
کاظمي از مصوبات سفر دوم رياست جمهوري به استان بحث ايجاد بازارچه صنايع دستي را ذکر کرد و گفت: اعتباري در حدود 7 ميليارد ريال براي احداث اين بازارچه در نظر گرفته شده است.
وي گفت: صنايع دستي بايد به زندگي مردم ورود پيدا کند و در حال حاضر قانوني وجود داردکه همه دستگاههاي دولتي را موظف مي کند درصدي از اعتباراتشان را به خريد صنايع دستي اختصاص دهند./106
انتهای پیام/